Autor:

Polévka z makrel a lilku

Střední
Ingredience
Cibule
velká
2 ks
Slunečnicový olej 2 lžíce
Lilek 1 ks
Masox
zeleninový
1 kostka
Sůl 1 lžička
Makrely v tomatě s chilli paprikou 1 plechovka
Rajče 1 ks
Mražená zelenina
polévková
1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli na kostičky osmahneme na oleji, přidáme na kostky nakrájený omytý lilek a dusíme. Přidáme ryby nakrájené na menší kousky a na hrubo nakrájené rajče. Zvolna dusíme asi 15 minut.

Mezitím do 1 litru vody s kostkou zeleninového vývaru a lžičkou soli přisypeme mraženou zeleninu a vaříme do měka (asi 5 minut). Za stálého míchání vsypeme ryby s lilkem a cibulí a povaříme dalších 5 minut.

Na drobno nasekáme medvědí česnek a pažitku a na každý talíř nasypeme zruba polévkovou lžíci. Navrch můžeme přidat kopeček šlehačky.

Podáváme s opečeným toustovým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Cuketová pomazánka s pistáciemi Cuketa & lilek - skvělá dvojka pro konec léta Články z

Komentáře k receptu: Polévka z makrel a lilku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web