Autor:

Polévka z makrel a lilku

Střední
Ingredience
Cibule
velká
2 ks
Slunečnicový olej 2 lžíce
Lilek 1 ks
Masox
zeleninový
1 kostka
Sůl 1 lžička
Makrely v tomatě s chilli paprikou 1 plechovka
Rajče 1 ks
Mražená zelenina
polévková
1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli na kostičky osmahneme na oleji, přidáme na kostky nakrájený omytý lilek a dusíme. Přidáme ryby nakrájené na menší kousky a na hrubo nakrájené rajče. Zvolna dusíme asi 15 minut.

Mezitím do 1 litru vody s kostkou zeleninového vývaru a lžičkou soli přisypeme mraženou zeleninu a vaříme do měka (asi 5 minut). Za stálého míchání vsypeme ryby s lilkem a cibulí a povaříme dalších 5 minut.

Na drobno nasekáme medvědí česnek a pažitku a na každý talíř nasypeme zruba polévkovou lžíci. Navrch můžeme přidat kopeček šlehačky.

Podáváme s opečeným toustovým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Houby na talíři Články z

Komentáře k receptu: Polévka z makrel a lilku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web