Autor:

Polévka z kuřecích jater

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí játra 150 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Cibule 1 ks
Máslo 50 g
Hladká mouka 40 g
Voda 1 l
Masox 1/2 kostka
Pepř mletý  
Sůl  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Očištěná játra nakrájíme na malé kousky a osmažíme na oleji. Cibuli nakrájíme na kostičky a zlehka osmahneme na másle, přidáme mouku, zředíme vodou a dobře rozmícháme. Přidáme játra, bujón a vaříme doměkka. Polévku ochutíme a na talířích sypeme nasekanou petrželku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kulajda Uvařte si klasické české polévky: 5 nejlepších receptů Články z

Komentáře k receptu: Polévka z kuřecích jater

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web