Autor:

Polévka z klokaního ocasu

Snadné
Ingredience
Klokaní ocas  
Rostlinný olej  
Kořenová zelenina  
Polévkové koření  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Posmažíme nasekanou zeleninu, přidáme vodu a ocas a vaříme do změknutí masa. Potom ocas vyjmeme, maso obereme, nakrájíme a maso dáme zpátky do polévky.
Chceme-li hustší polévku můžeme přidat cokoliv, na co jsme zvyklí v polévce hovězí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Polévka z klokaního ocasu

Komentáře

  1. Janey   18.03.2008 | 16:05 | reagovat |

    No tak to by mě taky teda zajímalo...:D

  2. Monika Zemanová   15.09.2007 | 18:34 | reagovat |

    si jen nekdo hraje

  3. Lucie Chlaňová   16.08.2007 | 8:47 | reagovat |

    Myslim si,ze klokani ocas tady asi tezko sezenete.A abych pravdu rekla,tak bych tenhle recept ani nezkousela.Chudak klokaneK!!!

  4. Anonym   09.06.2007 | 8:40 | reagovat |

    mohu se zeptat kde sehnat klokani ocas???:)

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web