Polévka z klokaního ocasu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • klokaní ocas
    • rostlinný olej
    • kořenová zelenina
    • polévkové koření
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Posmažíme nasekanou zeleninu, přidáme vodu a ocas a vaříme do změknutí masa. Potom ocas vyjmeme, maso obereme, nakrájíme a maso dáme zpátky do polévky.
2
Chceme-li hustší polévku můžeme přidat cokoliv, na co jsme zvyklí v polévce hovězí.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Janey
    Janey |

    18. 3. 2008 16:05

    No tak to by mě taky teda zajímalo...:D

  • Monika Zemanová
    Monika Zemanová |

    15. 9. 2007 18:34

    si jen nekdo hraje

  • Lucie Chlaňová
    Lucie Chlaňová |

    16. 8. 2007 08:47

    Myslim si,ze klokani ocas tady asi tezko sezenete.A abych pravdu rekla,tak bych tenhle recept ani nezkousela.Chudak klokaneK!!!

  • Anonym
    Anonym |

    9. 6. 2007 08:40

    mohu se zeptat kde sehnat klokani ocas???:)