Autor:

Polévka z jiker

Střední
Ingredience
Hladká mouka 2 lžíce
Máslo 30 g
Sůl  
Paprika - sladká  
Ocet  
Cibule  
Bobkový list 2 ks
Pepř celý  
Kyselá smetana 2 lžíce
Ryba
odřezy a jikry
400 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, přidáme papriku a nastrouhanou cibuli. Zalijeme 1,5 litrem vody, zakapeme octem, přidáme celý pepř a bobkové listy. Poté přidáme očištěné odřezky z ryby a vaříme na mírném ohni asi 30 minut. Jikry uvaříme zvlášť v osolené vodě. Hotovou polévku procedíme, maso propasírujeme. Polévku zjemníme smetanou a před podáváním přidáme uvařené jikry.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kotleta s rajčaty a bramborami Rychlé zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Polévka z jiker

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web