Autor:

Polévka z dýně Hokkaido

25 minut PT0H25M
Snadné
Ingredience
Dýně 1 ks
Ovesné vločky 2 hrst
Cibule 3 ks
Sůl
(na dochucení)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na slunečnicovém oleji nechte zesklovatět cibuli / nesmí zhnědnout/. Přidejte 2-3 hrsti ovesných vloček, sůl, vodu a přiveďte k varu. Poté přidejte nakrájenou oloupanou dýni a vařte cca 20 minut. Hotovou polévku riozmixujte. Je pěkně hustá není třeba nic přidávat. Přirozená sladší chuť dýně chutná velmi i dětem !
Můžete ozdobit sekanou petrželkou, posypat opraženými vločkami, sekanými oříšky, lžící smetany. nejen děti budou tuhle polévku milovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.8 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 5x)
Reklama
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Polévka z dýně Hokkaido

Komentáře

  1. frida23   11.02.2012 | 23:27 | reagovat | závadný

    První pokus a polévka nezbyla, ikdyž manžel pohrdnul, ale s vnučkou jsme si moc pochutnaly. Dýně jsem si vypěstovala a netušila jsem, že je fakt výborná. Polévku jsem doplnila širokými nudlemi.

  2. Jana   13.10.2011 | 10:38 | reagovat | závadný

    3 střední cibule na 3-4 kilovou dýni je tak akorát. Polévky je hodně - velký hrnec, ale nebojte - nezbyde ! ;-)

  3. Míša   12.10.2011 | 20:59 | reagovat | závadný

    V ingrediencích nám schází sůl :-\ , jinak zajímavé. A cibule 3ks? Není té cibule moc?

    1. Vlasta Novák   13.10.2011 | 12:28 | reagovat | závadný

      Sůl doplněna, díky za info.

  4. Jana   05.10.2011 | 13:21 | reagovat | závadný

    :-) mňam, mňam, výborná !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web