Autor:

Polévka z čínského zelí II.

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Zeleninový vývar 700 ml
Čínské zelí 1/2 kg
Ocet 1 lžíce
Moučkový cukr 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Suché sherry 1 lžíce
Škrobová moučka 1 lžíce
Chilli papričky 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninový vývar přivedeme k varu, vložíme do něj nakrájené čínské zelí a vaříme 10 - 15 minut.
V hrnku smícháme ocet, sojovku, cukr a sherry a vlijeme do polévky. Přidáme nakrájenou chilli papričku, podle chuti osolíme a vaříme asi 2 minuty.
Škrob smícháme s vodou na hladkou kaši a postupně vmícháme do polévky. Za stálího míchání povaříme polévku do zhoustnutí.
Rozpis ingredienci je jen orientační, já většínou naplním hrnec vývarem (někdy jen vodou) a přiměřeně přidávám nakrájené zelí.
Škrob pak často ještě přidávám, protože máme polévku raději hustější.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
S dárky do zásuvky zabodujete! Inspirujte se skvělými tipy. [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Polévka z čínského zelí II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web