Autor:

Polévka z chřestu

Snadné
Ingredience
Chřest 500 g
Rostlinný olej  
Cibule 1 ks
Zeleninový vývar 700 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Sladká smetana 100 ml
Bílé víno 1 dl
Cukr 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Chřest očistíme, tvrdé konce odřízneme a nakrájíme na menší kousky, osušíme. Na rozpáleném oleji orestujeme kostičky cibule, přidáme chřest a za občasného míchání restujeme několik minut. Potom chřest zalijeme horkým vývarem a pod pokličkou vaříme doměkka. Část chřestu vyjmeme a odložíme stranou, zbytek rozmixujeme, osolíme, okořeníme, zalijeme smetanou, vínem a několik minut povaříme. Poté vložíme zpátky odložený chřest a polévku ochutíme cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Polévka z chřestu

Komentáře

  1. Monika Kaznowska   12.01.2009 | 21:24 | reagovat | závadný

    Vyborna :)

  2. Adela O   03.11.2008 | 17:08 | reagovat | závadný

    moc dobry.. ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web