Autor:

Polévka z červené čočky II.

Snadné
Ingredience
Červená čočka 100 g
Voda 1,5 l
Rostlinný tuk 50 g
Česnek 5 stroužek
Sůl  
Kurkuma 1 lžička
Koření - Garam masala 1 lžička
Paprika - sladká 1 lžička
Pepř mletý 1 špetka
Rajčata 100 g
Koriandr
lístky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Čočku uvaříme v troše vody do měkka a rozšleháme, dolijeme vodou a dále vaříme.
V rozehřátém másle osmahneme česnek, přidáme kurkumu, sladkou papriku, pepř, garam masalu, nakrájená rajčata a lístky koriandru.
Vše promícháme, vlijeme do polévky, osolíme a ještě chvíli povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
4
2 2 5 1
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Polévka z červené čočky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web