Autor:

Polévka štědračka

Snadné
Ingredience
Máslo 1 lžíce
Cibule 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Vývar  
Čerstvé houby 200 g
Brambory 200 g
Pohanka 50 g
Vejce 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na rozehřátém másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme mouku, zalijeme vývarem a chvíli orestujeme. Dobře promícháme a přidáme nakrájené houby. Chvíli povaříme, přidáme na plátky nakrájené oloupané brambory, propláchnutou pohanku a vše doměkka uvaříme. Nakonec přidáme rozšlehané vejce, necháme přejít varem a dochutíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Zeleninový vývar - zeleninu v tekuté formě milují všichni Vývar je grunt! Články z

Komentáře k receptu: Polévka štědračka

Komentáře

  1. Jana Burešová   03.01.2006 | 9:54 | reagovat |

    Inspirovala jsem se zde jinými tipy - pohanku přidala úplne nakonec, nevařila a nechala jen 20 minut bobtnat v peřinách. Výsledek je chuťově stejný a člověk má pocit, že mu tam zbylo alespoň o dva vitaíny víc. ;-)

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web