Autor:

Polévka štědračka

Snadné
Ingredience
Máslo 1 lžíce
Cibule 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Vývar  
Čerstvé houby 200 g
Brambory 200 g
Pohanka 50 g
Vejce 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na rozehřátém másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme mouku, zalijeme vývarem a chvíli orestujeme. Dobře promícháme a přidáme nakrájené houby. Chvíli povaříme, přidáme na plátky nakrájené oloupané brambory, propláchnutou pohanku a vše doměkka uvaříme. Nakonec přidáme rozšlehané vejce, necháme přejít varem a dochutíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Houby na talíři Články z

Komentáře k receptu: Polévka štědračka

Komentáře

  1. Jana Burešová   03.01.2006 | 9:54 | reagovat |

    Inspirovala jsem se zde jinými tipy - pohanku přidala úplne nakonec, nevařila a nechala jen 20 minut bobtnat v peřinách. Výsledek je chuťově stejný a člověk má pocit, že mu tam zbylo alespoň o dva vitaíny víc. ;-)

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web