Autor:

Polévka Solferino

Obtížné
Ingredience
Voda 1,5 l
Brambory 300 g
Rýže 20 g
Tuk
z vypečené slaniny
50 g
Bobkový list  
Estragon  
Pepř celý  
Cibule  
Rajský protlak 40 g
Česnek  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli jemně nasekáme a slabě osmažíme tak, aby zůstala bílá. Přidáme uvařené, oloupané a jemně nakrájené brambory, dušenou rýži, rozetřený kousek česneku, rajský protlak, koření a tuk ze slaniny.

Zalijeme vodou a dusíme do měkka. Nakonec polévku prolisujeme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Polévka Solferino

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web