Autor:

Polévka Solferino

Obtížné
Ingredience
Voda 1,5 l
Brambory 300 g
Rýže 20 g
Tuk
z vypečené slaniny
50 g
Bobkový list  
Estragon  
Pepř celý  
Cibule  
Rajský protlak 40 g
Česnek  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli jemně nasekáme a slabě osmažíme tak, aby zůstala bílá. Přidáme uvařené, oloupané a jemně nakrájené brambory, dušenou rýži, rozetřený kousek česneku, rajský protlak, koření a tuk ze slaniny.

Zalijeme vodou a dusíme do měkka. Nakonec polévku prolisujeme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Polévka Solferino

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web