Autor:

Polévka s kerblíkem

Střední
Ingredience
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Vývar 1/2 l
Smetana ke šlehání
100-200
200 ml
Kerblík 150 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Rozehřejeme máslo, přidáme mouku a dohladka ji umícháme (neměla by přijmout žádnou barvu a nesmí být zahnědlá), za stálého míchání přilijeme vývar a přivedeme k varu. Krátce povaříme, ochutíme solí a pepřem.
Přidáme smetanu a najemno pokrájený kerblík a ve vařící polévce jej několik minut před podáváním důkladně prohřejeme (již nevaříme).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Polévka s kerblíkem

Komentáře

  1. Kuchařka on-line   20.03.2008 | 17:21 | reagovat |

    Kerblík třebule jje jednoletá bylina vůní připomínající anýz.http://www.veronica.cz/?id=253&i=45

  2. Jolka Holka   20.03.2008 | 12:42 | reagovat |

    Vařím už dost dlouho, ale bohužel nevím co je to kerblík?

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web