Autor:

Polévka s kerblíkem

Střední
Ingredience
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Vývar 1/2 l
Smetana ke šlehání
100-200
200 ml
Kerblík 150 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Rozehřejeme máslo, přidáme mouku a dohladka ji umícháme (neměla by přijmout žádnou barvu a nesmí být zahnědlá), za stálého míchání přilijeme vývar a přivedeme k varu. Krátce povaříme, ochutíme solí a pepřem.
Přidáme smetanu a najemno pokrájený kerblík a ve vařící polévce jej několik minut před podáváním důkladně prohřejeme (již nevaříme).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Fenyklové tartaletky s kozím sýrem Fenyklová revoluce Články z

Komentáře k receptu: Polévka s kerblíkem

Komentáře

  1. Kuchařka on-line   20.03.2008 | 17:21 | reagovat |

    Kerblík třebule jje jednoletá bylina vůní připomínající anýz.http://www.veronica.cz/?id=253&i=45

  2. Jolka Holka   20.03.2008 | 12:42 | reagovat |

    Vařím už dost dlouho, ale bohužel nevím co je to kerblík?

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web