Autor:

Polévka s haluškami

Střední
Ingredience
Halušky v prášku  
Žampiony  
Zeleninový vývar
či masový - dle chuti, já používám zeleninový bio wurzl
 
Zelenina
polévková - směs mražená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Dáme vařit vodu s vývarem, příp. dosolíme. Přidáme zeleninu a houby, vaříme doměkka, hlavně aby zelenina zůstala křupavá. Na konci přidáme halušky - sypká směs se smíchá s vodou, lžičkou vykrajujeme malé kousky, které zaváříme, pak stačí povařit cca 3 minuty a je hotovo. Můžeme přidat pažitku či petrželku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Polévka s haluškami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web