Autor:

Polévka Puebla

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso
plec
250 g
Sádlo 60 g
Cibule 2 ks
Paprika - sladká  
Rajský protlak 60 g
Zelená paprika 150 g
Kukuřice 80 g
Cuketa 40 g
Eidam sýr 40 g
Sůl  
Pepř mletý  
Polévka Puebla

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na drobné kostičky a osmahneme na sádle, přidáme usekanou cibuli, rajčatový protlak, sladkou papriku, pepř a sůl. Mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka. Potom přilijeme 1/2 litru vody, přidáme pokrájenou zelenou papriku a povaříme. Krátce před podáváním vsypeme kukuřici a kostičky cukety, dochutíme a ozdobíme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Polévka Puebla

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web