Autor:

Polévka Puebla

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso
plec
250 g
Sádlo 60 g
Cibule 2 ks
Paprika - sladká  
Rajský protlak 60 g
Zelená paprika 150 g
Kukuřice 80 g
Cuketa 40 g
Eidam sýr 40 g
Sůl  
Pepř mletý  
Polévka Puebla

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na drobné kostičky a osmahneme na sádle, přidáme usekanou cibuli, rajčatový protlak, sladkou papriku, pepř a sůl. Mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka. Potom přilijeme 1/2 litru vody, přidáme pokrájenou zelenou papriku a povaříme. Krátce před podáváním vsypeme kukuřici a kostičky cukety, dochutíme a ozdobíme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Polévka Puebla

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web