Autor:

Polévka postaru, zvaná černá

Střední
Ingredience
Brambory 200 g
Kysané zelí 20 g
Sušené houby 20 g
Hladká mouka 40 g
Tuk
(Sádlo, olej, máslo)
40 g
Cibule 1/2 ks
Majoránka  
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupané brambory, předem namočené houby a vymačkané zelí zalijeme trochou studené vody a uvaříme do měkka. Z tuku, cibule a mouky připravíme jíšku, kterou bramborovou směs zahustíme. Na závěr ji osolíme, okořeníme, vmícháme česnek.

Tento pokrm se dříve podával k snídani. Brambory a sušené houby dodaly vlákninu,česnek s kysaným zelím zase vitamíny:-)

Zdroj: pokrmy z Hlinska

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Polévka postaru, zvaná černá

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web