Autor:

Polévka postaru, zvaná černá

Střední
Ingredience
Brambory 200 g
Kysané zelí 20 g
Sušené houby 20 g
Hladká mouka 40 g
Tuk
(Sádlo, olej, máslo)
40 g
Cibule 1/2 ks
Majoránka  
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupané brambory, předem namočené houby a vymačkané zelí zalijeme trochou studené vody a uvaříme do měkka. Z tuku, cibule a mouky připravíme jíšku, kterou bramborovou směs zahustíme. Na závěr ji osolíme, okořeníme, vmícháme česnek.

Tento pokrm se dříve podával k snídani. Brambory a sušené houby dodaly vlákninu,česnek s kysaným zelím zase vitamíny:-)

Zdroj: pokrmy z Hlinska

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Polévka postaru, zvaná černá

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web