Autor:

Polévka postaru, zvaná černá

Střední
Ingredience
Brambory 200 g
Kysané zelí 20 g
Sušené houby 20 g
Hladká mouka 40 g
Tuk
(Sádlo, olej, máslo)
40 g
Cibule 1/2 ks
Majoránka  
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupané brambory, předem namočené houby a vymačkané zelí zalijeme trochou studené vody a uvaříme do měkka. Z tuku, cibule a mouky připravíme jíšku, kterou bramborovou směs zahustíme. Na závěr ji osolíme, okořeníme, vmícháme česnek.

Tento pokrm se dříve podával k snídani. Brambory a sušené houby dodaly vlákninu,česnek s kysaným zelím zase vitamíny:-)

Zdroj: pokrmy z Hlinska

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Polévka postaru, zvaná černá

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web