Autor:

Polévka po moravsku

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Kořenová zelenina 150 g
Cibule 100 g
Máslo 50 g
Hladká mouka
vrchovatá
1 lžíce
Voda 750 ml
Rajský protlak 4 lžíce
Bílé víno 1/4 l
Smetana 1/4 l
Klobása - uzená  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky a osmahneme na másle s drobně nakrájenou cibulí dorůžova. Pak zaprášíme moukou, zalijeme 3/4 litrem vody, přidáme rajský protlak, víno, dobře rozkvedláme a mírném ohni vaříme až zelenina změkne. Poté do polévky vmícháme vlažnou smetanu a polévku rozmixujeme nebo přecedíme. Přidáme kolečka klobásy a povaříme. Podle chuti osolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vývar s knedlíčky Hovězí vývar krok za krokem + speciální šéfkuchařské fígle Články z

Komentáře k receptu: Polévka po moravsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web