Autor:

Polévka Mie Bakso

50 minut PT0H50M
Střední
Ingredience
Mleté maso
hovězí nebo věpřové
500 g
Brambory
rozmačkané
1 šálek
Koriandr - mletý 1 lžíce
Zázvor - mletý 1/2 lžička
Rajský protlak
nebo drcená rajčata
425 g
Rýžové nudle
skleněné
100 g
Vejce 1 ks
Voda 1 šálek
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Sojová omáčka 1 lžíce
Sambal 2 lžička
Kumin
mletý
1 lžička
Kardamom
mletý
1 lžíce
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso smícháme s ostatními přísadami a rukou tvoříme kuličky velikosti menší blumy.

Na rozpáleném oleji kuličky ze všech stran opečeme. V hrnci smícháme přísady na polévku, uvedeme k varu a na mírném ohni vaříme 10 minut.

Přidáme nudle a vaříme ještě 3 minuty. Na talíři přidáme masové kuličky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Zeleninový vývar - zeleninu v tekuté formě milují všichni Vývar je grunt! Články z

Komentáře k receptu: Polévka Mie Bakso

Komentáře

  1. Nina   27.11.2006 | 18:33 | reagovat | závadný

    sambal je paliva pasta z chili papricek...

  2. mirka Holečková   21.10.2005 | 20:45 | reagovat | závadný

    Co je to, prosím, sambal??

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web