Autor:

Polévka Čedar

Střední
Ingredience
Voda 1,5 l
Brambory 500 g
Hladká mouka 20 g
Máslo 50 g
Cibule 1 ks
Mléko  
Sýr Čedar 80 g
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na rozehřátém másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, za stálého míchání přisypeme trochu mouky, osmahneme a jíšku zředíme vývarem. Přidáme na menší kostky nakrájené brambory a vaříme, dokud nezměknou.

Do hotové polévky přilijeme mléko, osolíme, opepříme. Na talíře připravíme nastrouhaný čedar a zalijeme vřelou polévkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Polévka Čedar

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web