Pohankový šoulet - židovská kuchyně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg hovězí maso hrudí
    • 200
      g fazole
    • 2
      ks cibule
    • 200
      g pohanka
    • 1
      dl rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • 3
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme, osolíme, opepříme a na nakrájené cibuli na oleji opražíme.
2
Přidáme předem namočené fazole, zalejeme vodou a 2 hodinu pomalu vaříme.
3
Nakonec přisypeme uvařenou pohanku, přikryjeme a necháme chvíli odstát.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • MiTo
    MiTo |

    14. 2. 2014 20:02

    Mám stručnější recept : Uděláme šoulet a necháme odstát.