Autor:

Pohankový šoulet - židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Hovězí maso
hrudí
2 kg
Fazole 200 g
Cibule 2 ks
Pohanka 200 g
Rostlinný olej 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Česnek 3 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme, osolíme, opepříme a na nakrájené cibuli na oleji opražíme.

Přidáme předem namočené fazole, zalejeme vodou a 2 hodinu pomalu vaříme.

Nakonec přisypeme uvařenou pohanku, přikryjeme a necháme chvíli odstát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Pohankový šoulet - židovská kuchyně

Komentáře

  1. MiTo   14.02.2014 | 20:02 | reagovat | závadný

    Mám stručnější recept : Uděláme šoulet a necháme odstát.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web