Autor:

Pohankové zelné závitky

Střední
Ingredience
Pohanka
Vařená
4 šálek
Cibule 2 ks
Sůl 1 lžička
Majoránka 1/2 lžička
Rostlinný olej 6 lžíce
Voda 1 l
Zelné listy 8 ks
Kmín 1/2 ks
Pepř mletý 1/2 lžička
Zázvor  špetka

Postup přípravy:

Nádivka: do uvařené pohanky dáme 1 lžíci oleje, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, kmín, zázvor a jemně nakrájenou cibuli a promícháme. Zelné listy vložíme na 5 minut do vroucí osolené vody, pak vyndáme a přelijeme studenou vodou.

Do listů zabalíme nádivku a naskládáme do vymazané zapékací mísy. Pokapeme olejem, dle potřeby podléváme vodou z vařených listů a zapečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Pohankové zelné závitky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web