Autor:

Pohankové zelné závitky

Střední
Ingredience
Pohanka
Vařená
4 šálek
Cibule 2 ks
Sůl 1 lžička
Majoránka 1/2 lžička
Rostlinný olej 6 lžíce
Voda 1 l
Zelné listy 8 ks
Kmín 1/2 ks
Pepř mletý 1/2 lžička
Zázvor  špetka

Postup přípravy:

Nádivka: do uvařené pohanky dáme 1 lžíci oleje, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, kmín, zázvor a jemně nakrájenou cibuli a promícháme. Zelné listy vložíme na 5 minut do vroucí osolené vody, pak vyndáme a přelijeme studenou vodou.

Do listů zabalíme nádivku a naskládáme do vymazané zapékací mísy. Pokapeme olejem, dle potřeby podléváme vodou z vařených listů a zapečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Pohankové zelné závitky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web