Autor:

Pohankové noky (gnocchi)

Snadné
Ingredience
Pohanková mouka 150 g
Toastový chléb 150 g
Vejce 2 ks
Olivový olej 1 lžíce
Studená voda  
Pohankové noky (gnocchi)

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Ostatní, Knedlíky

Chléb rozmixujeme a namočíme jej cca 50 ml vody. Vymačkáme přebytecnou vodu a přidame mouku, asi půl lžicky soli, olej a promícháme. Celá vejce rozmícháme vidličkou a přidáme je ke směsi. Začneme zpracovávat těsto a po lžičkách přidáváme studenou vodu (cca 3 lžíce). Těsto musí být hladké a měkké. Uválíme válečky o tloušťce prstu a nožem krájíme asi centimetrové nočky. Vložíme do vroucí osolené vody, do které jsme přidali trochu oleje a vaříme 4-5 minut. Podáváme k omáčkám.

Recept je z italského časopisu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pohankové noky (gnocchi)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web