Autor:

Pohankové noky (gnocchi)

Snadné
Ingredience
Pohanková mouka 150 g
Toastový chléb 150 g
Vejce 2 ks
Olivový olej 1 lžíce
Studená voda  
Pohankové noky (gnocchi)

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Ostatní, Knedlíky

Chléb rozmixujeme a namočíme jej cca 50 ml vody. Vymačkáme přebytecnou vodu a přidame mouku, asi půl lžicky soli, olej a promícháme. Celá vejce rozmícháme vidličkou a přidáme je ke směsi. Začneme zpracovávat těsto a po lžičkách přidáváme studenou vodu (cca 3 lžíce). Těsto musí být hladké a měkké. Uválíme válečky o tloušťce prstu a nožem krájíme asi centimetrové nočky. Vložíme do vroucí osolené vody, do které jsme přidali trochu oleje a vaříme 4-5 minut. Podáváme k omáčkám.

Recept je z italského časopisu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pohankové noky (gnocchi)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web