Autor:

Pohanková polévka s uzeným masem

Střední
Ingredience
Pohanka 200 g
Cibule 1 ks
Červená paprika 1 ks
Uzené maso 150 g
Vepřový vývar 2 l
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Kroupy
ječmené
50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Pohanku zalejeme horkou vodou a dáme přikrytou do peřin na 1/2 hodiny dojít. Předem namočené kroupy uvaříme. Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme scezené kroupy a pohanku a opražíme. Zalejeme vývarem (může být i vývar z uzeného masa), přidáme na kostičky nakrájené maso a papriku, osolíme pokud je třeba, opepříme a asi 10 minut ještě povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Pohanková polévka s uzeným masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web