Pohanková nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks drůbky z kuřete, které budeme plnit
    • 250
      g pohanka
    • 20
      g sušené houby
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na trošce tuku opražíme nakrájenou cibuli, odstavíme, přidáme nasekané drůbky, uvařenou pohanku, uvařené a posekané houby, vejce a dobře promícháme. Osolíme, opepříme. Plníme drůbež.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.