Autor:

Pohanková nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Snadné
Ingredience
Drůbky
z kuřete, které budeme plnit
1 ks
Pohanka 250 g
Sušené houby 20 g
Cibule 1 ks
Vejce 3 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Na trošce tuku opražíme nakrájenou cibuli, odstavíme, přidáme nasekané drůbky, uvařenou pohanku, uvařené a posekané houby, vejce a dobře promícháme. Osolíme, opepříme. Plníme drůbež.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Pohanková nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web