Autor:

Pohanková nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Snadné
Ingredience
Drůbky
z kuřete, které budeme plnit
1 ks
Pohanka 250 g
Sušené houby 20 g
Cibule 1 ks
Vejce 3 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Na trošce tuku opražíme nakrájenou cibuli, odstavíme, přidáme nasekané drůbky, uvařenou pohanku, uvařené a posekané houby, vejce a dobře promícháme. Osolíme, opepříme. Plníme drůbež.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Pohanková nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web