Autor:

Podžárka

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Sádlo 30 g
Cibule
1-2
2 ks
Brambory 300 g
Paprika
1-2
2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Česnek
2-3
3 stroužek
Vývar  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na plátky, dobře naklepeme a pak nakrájíme na širší nudle. Na rozehřátém sádle za stálého míchání prudce opečeme. Pak přidáme drobně nakrájenou cibuli a lehce osmahneme. Nakonec k masu přidáme nakrájené brambory, na nudličky nakrájenou papriku, opepříme, osolíme, přidáme utřený česnek, podlijeme vývarem a dusíme, až je maso i brambory měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Crumble s jablky, mrkví a morkovou drobenkou Recepty z masa a kostí Články z

Komentáře k receptu: Podžárka

Komentáře

  1. Muliška   11.01.2012 | 12:25 | reagovat | závadný

    chutnalo, diky

  2. Veronika Ovádková   07.07.2007 | 12:56 | reagovat | závadný

    díky,recept je bezva

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web