Podžárka

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová kýta
    • 30
      g sádlo
    • 2
      ks cibule 1-2
    • 300
      g brambory
    • 2
      ks paprika 1-2
    • pepř mletý
    • sůl
    • 3
      stroužek česnek 2-3
    • vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso nakrájíme na plátky, dobře naklepeme a pak nakrájíme na širší nudle. Na rozehřátém sádle za stálého míchání prudce opečeme. Pak přidáme drobně nakrájenou cibuli a lehce osmahneme. Nakonec k masu přidáme nakrájené brambory, na nudličky nakrájenou papriku, opepříme, osolíme, přidáme utřený česnek, podlijeme vývarem a dusíme, až je maso i brambory měkké.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Muliška
    Muliška |

    11. 1. 2012 12:25

    chutnalo, diky

  • Veronika Ovádková
    Veronika Ovádková |

    7. 7. 2007 12:56

    díky,recept je bezva