Autor:

Podžárka

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Sádlo 30 g
Cibule
1-2
2 ks
Brambory 300 g
Paprika
1-2
2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Česnek
2-3
3 stroužek
Vývar  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na plátky, dobře naklepeme a pak nakrájíme na širší nudle. Na rozehřátém sádle za stálého míchání prudce opečeme. Pak přidáme drobně nakrájenou cibuli a lehce osmahneme. Nakonec k masu přidáme nakrájené brambory, na nudličky nakrájenou papriku, opepříme, osolíme, přidáme utřený česnek, podlijeme vývarem a dusíme, až je maso i brambory měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Podžárka

Komentáře

  1. Muliška   11.01.2012 | 12:25 | reagovat |

    chutnalo, diky

  2. Veronika Ovádková   07.07.2007 | 12:56 | reagovat |

    díky,recept je bezva

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web