Autor:

Podmáslová polévka

Snadné
Ingredience
Podmáslí 1 l
Polohrubá mouka  
Voda  
Sůl 1 špetka
Vejce 4 ks
Chleba  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Osolenou vodu uvedeme k varu. Podmáslí rozkvedláme s trochou mouky a poté přilijeme do vroucí vody. Vše dobře promícháme, aby polévka lehce zhoustla. Nakonec přidáme kousek másla. Na talíři rozkrojíme vejce uvařené na měkko a přelijeme horkou polévkou. Podáváme s krajícem chleba. Skvělá jednoduchá večeře !

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Podmáslová polévka

Komentáře

  1. Islapakova   09.07.2011 | 9:59 | reagovat | závadný

    Kupuju mléko v automatu od zemědělců, udělám tvaroh domáci, a ze zbylého podmáslí uvařím tuto polévku. Uvařím bambory s trochou bujonu, do toho horké poddmáslí+kopr nebo pažitku. Ochutím podle rodiny, přidám máslo.Je moooc dobrá a zdravá.

  2. Jaňulka   19.07.2007 | 12:31 | reagovat | závadný

    Já jsem zase přidala cibulku, brambory, bujón a petrželku bylo to vynikající i chlapy mlaskali taková skoro kulajda.

  3. Martina *   30.09.2004 | 12:20 | reagovat | závadný

    Znám jinou verzi: na kostky brambory dáme vařit do osolené, okmínované vody a vaříme do poloměkka. Podmáslí (kefír,kyšku) přivedeme k varu a mícháme seč nám ruka stačí, poté přidáme k bramborům, ještě chvíli vaříme, přidáme máslo a hóódně pažitky nebo kopru. Fakt dobré, hlavně když tam dáte velký kus másla :-)

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web