Autor:

Pochválená játra

Střední
Ingredience
Kuřecí játra 1 kg
Cibule 2 ks
Kečup - jemný 5 lžíce
Mletá paprika  
Olej  
Sojová omáčka  
Vegeta  
Paprika - bílá 2 ks
Rajče 1 ks
Kmín  
Česnek
středně velká hlávka
 
Dijonská hořčice 2 lžíce
Maggi
bujón - vepřová šťáva
 
Feferonka
sušená
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Cibuli nakrájíme na půlkolečka a na oleji osmahneme do růžova. Přidáme hlávku česneku, pokrájenou na jemno. Lehce osmahneme. Přisypeme papriky nakrájené na jemná kolečka a rajče. Přidáme omytá a na půl překrojená játra a zprudka osmahneme. Poté přidáme mletou papriku a zalijeme vodou. Dusíme.

Během dušení přidáme vegetu, sojovou omáčku, 2 kostky bujonu Maggi, kmína pokrájenou feferonku. Dolejeme vodou, aby játra byla ze 3/4 ponořená. Povaříme cca 20-30 minut. Zelenina se rozvaří a tím nám zahustí šťávičku. Podáváme s rýží nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Pochválená játra

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web