Autor:

Pochutnání z alobalu

Snadné
Ingredience
Vepřová krkovice 4 ks
Brambory
velké
4 ks
Cibule 2 ks
Olej  
Kečup - jemný  
Tavený sýr  
Grilovací koření  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové plátky naklepeme, osolíme a opepříme, brambory a cibuli nakrájíme na kolečka a dáme na alobal. Přidáme lžíci oleje, pár kapek kečupu, sýr, grilovací koření a přisolíme.
Alobal dobře zavřeme a na plechu pečeme asi 3/4 hodiny při 200 °C.
Maso pustí šťávu, ve které se vše podusí a chutě se krásně spojí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Pochutnání z alobalu

Komentáře

  1. Jitka   05.01.2016 | 14:43 | reagovat |

    Recept je jednoduchý a dobrý a jde to dělat na sto způsobů ;-)

  2. Mirka P.   04.05.2007 | 10:15 | reagovat |

    Tenhle recept je jako když vařili pejsek s kočičkou. Každý dává, co má rád...

  3. Pavel   30.04.2007 | 22:52 | reagovat |

    Nedavam kecup a syr, miesto toho pridavam rajciny a sampinony. Ale aj tento recept ma nieco do seba. Urcite vyskusam.

  4. Mirka   30.04.2007 | 13:06 | reagovat |

    Mňam!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web