Pochutnání z alobalu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřová krkovice
    • 4
      ks brambory velké
    • 2
      ks cibule
    • olej
    • kečup - jemný
    • tavený sýr
    • grilovací koření
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové plátky naklepeme, osolíme a opepříme, brambory a cibuli nakrájíme na kolečka a dáme na alobal. Přidáme lžíci oleje, pár kapek kečupu, sýr, grilovací koření a přisolíme.
2
Alobal dobře zavřeme a na plechu pečeme asi 3/4 hodiny při 200 °C.
3
Maso pustí šťávu, ve které se vše podusí a chutě se krásně spojí.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Jitka
    Jitka |

    5. 1. 2016 14:43

    Recept je jednoduchý a dobrý a jde to dělat na sto způsobů ;-)

  • Mirka P.
    Mirka P. |

    4. 5. 2007 10:15

    Tenhle recept je jako když vařili pejsek s kočičkou. Každý dává, co má rád...

  • Pavel
    Pavel |

    30. 4. 2007 22:52

    Nedavam kecup a syr, miesto toho pridavam rajciny a sampinony. Ale aj tento recept ma nieco do seba. Urcite vyskusam.

  • Mirka
    Mirka |

    30. 4. 2007 13:06

    Mňam!