Autor:

Pochutnání z alobalu

Snadné
Ingredience
Vepřová krkovice 4 ks
Brambory
velké
4 ks
Cibule 2 ks
Olej  
Kečup - jemný  
Tavený sýr  
Grilovací koření  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové plátky naklepeme, osolíme a opepříme, brambory a cibuli nakrájíme na kolečka a dáme na alobal. Přidáme lžíci oleje, pár kapek kečupu, sýr, grilovací koření a přisolíme.
Alobal dobře zavřeme a na plechu pečeme asi 3/4 hodiny při 200 °C.
Maso pustí šťávu, ve které se vše podusí a chutě se krásně spojí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Pochutnání z alobalu

Komentáře

  1. Jitka   05.01.2016 | 14:43 | reagovat |

    Recept je jednoduchý a dobrý a jde to dělat na sto způsobů ;-)

  2. Mirka P.   04.05.2007 | 10:15 | reagovat |

    Tenhle recept je jako když vařili pejsek s kočičkou. Každý dává, co má rád...

  3. Pavel   30.04.2007 | 22:52 | reagovat |

    Nedavam kecup a syr, miesto toho pridavam rajciny a sampinony. Ale aj tento recept ma nieco do seba. Urcite vyskusam.

  4. Mirka   30.04.2007 | 13:06 | reagovat |

    Mňam!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web