Autor:

Pochoutka z Kréty

Střední
Ingredience
Skopové maso 800 g
Artyčoky 8 ks
Vejce 4 ks
Bílý jogurt
hustý
400 g
Zakysaná smetana 300 g
Sůl  
Pepř mletý  
Citron  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso zbavíme viditelného tuku, nakrájíme na kostky silné asi 3 cm a ze všech stran opečeme na rozehřátém oleji.
Poté je vyjmeme, osolíme, opepříme a vložíme do hluboké formy (např. bábovkové). Artyčoky oškrábeme, rozčtvrtíme a otřeme citronem (použijeme-li zmrazené pouze krájíme) a přidáme k masu.
Vejce rozšleháme, přidáme k nim jogurt a smetanu a vymícháme dohladka. Směs osolíme, opepříme a vlijeme do formy.
Ve středně vyhřáté troubě upečeme dozlatova (asi hodinu).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Pochoutka z Kréty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web