Autor:

Pochoutka z Kréty

Střední
Ingredience
Skopové maso 800 g
Artyčoky 8 ks
Vejce 4 ks
Bílý jogurt
hustý
400 g
Zakysaná smetana 300 g
Sůl  
Pepř mletý  
Citron  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso zbavíme viditelného tuku, nakrájíme na kostky silné asi 3 cm a ze všech stran opečeme na rozehřátém oleji.
Poté je vyjmeme, osolíme, opepříme a vložíme do hluboké formy (např. bábovkové). Artyčoky oškrábeme, rozčtvrtíme a otřeme citronem (použijeme-li zmrazené pouze krájíme) a přidáme k masu.
Vejce rozšleháme, přidáme k nim jogurt a smetanu a vymícháme dohladka. Směs osolíme, opepříme a vlijeme do formy.
Ve středně vyhřáté troubě upečeme dozlatova (asi hodinu).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Pochoutka z Kréty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web