Plněný špekáček

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • špekáček nebo silné párky (kratší)
    • tvrdý sýr na každý špekáček 1 plátek
    • anglická slanina na každý špekáček 3 plátky
    • kečup - ostrý
    • párátka nebo jehlice
    • paprika - sladká dle chuti
    • chilli
    • pepř mletý apod.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špekáčky položíme vodorovně a ostrým úzkým nožem ho nakrojíme jako španělský ptáček. Při rozvinutí máme plátek masa. Potřeme kečupem, položíme plátek sýra, opět potřeme kečupem(můžeme dochutit kořením). Položíme plátek slaniny. Opět můžeme potřít kečupem.
2
Celý špekáček nyní zavineme a než ho spíchneme párátky, obtočíme ho ještě dvěma plátky anglické slaniny.
3
Takto upravený špekáček můžeme grilovat, nebo zapéct v troubě.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.