Autor:

Plněný špekáček

Snadné
Ingredience
Špekáček
nebo silné párky (kratší)
 
Tvrdý sýr
na každý špekáček 1 plátek
 plátek
Anglická slanina
na každý špekáček 3 plátky
 plátek
Kečup - ostrý  
Párátka
nebo jehlice
 
Paprika - sladká
dle chuti
 
Chilli  
Pepř mletý
apod.
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Špekáčky položíme vodorovně a ostrým úzkým nožem ho nakrojíme jako španělský ptáček. Při rozvinutí máme plátek masa. Potřeme kečupem, položíme plátek sýra, opět potřeme kečupem(můžeme dochutit kořením). Položíme plátek slaniny. Opět můžeme potřít kečupem.

Celý špekáček nyní zavineme a než ho spíchneme párátky, obtočíme ho ještě dvěma plátky anglické slaniny.

Takto upravený špekáček můžeme grilovat, nebo zapéct v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Plněný špekáček

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web