Autor:

Plněný řízek fritovaný

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Šunka 100 g
Kapie 50 g
Sůl  
Koření  
Petržel  
Strouhanka  
Mouka  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z masa připravíme 5-6 řízků, naklepeme, osolíme a okořeníme dle chuti. Na oleji orestujeme šunku, kapii, vmícháme vajíčka, zelenou petrželku, trochu osolíme a necháme vajíčka srazit. Touto směsí naplníme řízky, spíchneme párátkem a obalíme v trojobalu. Smažíme ve fritovacím hrnci.
Příloha: hranolky, možno tatarská omáčka a zeleninový salát. Je dobrá i bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Plněný řízek fritovaný

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web