Autor:

Plněný řízek fritovaný

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Šunka 100 g
Kapie 50 g
Sůl  
Koření  
Petržel  
Strouhanka  
Mouka  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z masa připravíme 5-6 řízků, naklepeme, osolíme a okořeníme dle chuti. Na oleji orestujeme šunku, kapii, vmícháme vajíčka, zelenou petrželku, trochu osolíme a necháme vajíčka srazit. Touto směsí naplníme řízky, spíchneme párátkem a obalíme v trojobalu. Smažíme ve fritovacím hrnci.
Příloha: hranolky, možno tatarská omáčka a zeleninový salát. Je dobrá i bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pusinky s malinovou omáčkou Tip na víkendové menu pro dva Články z

Komentáře k receptu: Plněný řízek fritovaný

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web