Autor:

Plněný kuřecí řízek II.

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
4 ks
Pikantní slanina 100 g
Vejce
1-2
 ks
Strouhanka  
Máslo 20 g
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Řízky lehce naklepeme a opatrně do nich vyřízneme kapsu (nebo tence rozklepeme a náplň položíme na jednu polovinu, druhou překryjeme a sklepneme paličkou), kterou naplníme plátky pikantní slaniny. Osolíme a obalíme v trojobalu. Smažíme do zlatova asi pět minut na každé straně. Po usmažení odsajeme ubrouskem olej z řízků a ihned potřeme rozpuštěným máslem. Do podávání udržujeme v teple.

Podávat můžeme s brambory, bramborou kaší nebo hranolky. Chutná se zeleninovým salátem. V naší rodině se tradičně podávají s bramborovým salátem. Jsou dobré i studené - pokud se po nich nezapráší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Plněný kuřecí řízek II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web