Autor:

Plněný kapr

Střední
Ingredience
Kapr
celý
1 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Cibule 1 ks
Klobása 1 ks
Anglická slanina 100 g
Šunka 100 g
Hladká mouka
na obalení
 
Máslo
na pečení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra zbavíme šupin, odřežeme hlavu, ocas, vykucháme. Rozřízneme ho tak, aby obě půlky při rozložení utvořily jeden plát. Kapra osolíme a celý plát potřeme hořčicí. Cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka, anglickou a šunku máme na plátky a klademe na jednu polovinu plátu asi ve třech vrstvách, tak aby se volný plát přehnul přes plát s náplní. Sešijeme nebo sešpejlíme k sobě. Obalíme v hladké mouce a pečeme na másle asi 45 minut.

Kromě tradičního obalovaného kapra, děláme ještě tohoto. Pro ty, kteří jako my nekupují živého kapra, ale jen mražené nebo chlazené půlky, tak lze vytvořit i z nich. Dokonce jsem ho přestala i sešívat, protože takováto náplň nevytéká.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Plněný kapr

Komentáře

  1. englicka marketa   13.12.2006 | 16:48 | reagovat | závadný

    že by změna na vánočním stole??:o)))moc se mi to líbí,přítel by jsi určitě pochutnal:o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web