Autor:

Plněný bůček studený

Obtížné
Ingredience
Kmín  
Vepřový bůček
vyšší
1 kg
Cibule  
Sůl  
Nádivka
Rohlík
4-5 ks
 
Česnek 1 ks
Vejce 1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý  
Majoránka  
Máslo 50 g
Mléko
trocha
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Rohlíky pokrájíme na kostičky, přidáme utřený česnek, majoránku, sůl, pepř, rozehřáté máslo, vejce, trochu mléka a rukama pořádně promačkáme. Bůček vykostíme, prořízneme tak, abychom vytvořili plát. Ten hodně prosolíme a naplníme nádivkou. Celý bůček převážeme potravinářským provázkem. Osolíme a položíme kůžičkou dolů. Pokmínujeme, obložíme pokrájenou cibulí a pečeme. Po hodině otočíme kůžičkou nahoru a pečeme další hodinu. Dle potřeby podléváme, ale ne kůžičku, protože by nekřupala. Necháme vystydnout, uložíme do ledničky, nakrájíme na plátky a podáváme studené s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Plněný bůček studený

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web