Autor:

Plnění ježci z hrušek

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Hrušky
vyzrálé, pevné
4 ks
Lučina 1 ks
Citron 1/2 ks
Rama 2 lžíce
Mleté vlašské ořechy 4 lžíce
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Oloupané hrušky po délce rozkrojíme, odstraníme jádřice a z každé půlky vyjmeme lžičkou dužinu. Aby hrušky nezhnědly, pokapeme je citronovou štávou.
Sýr s ramou utřeme do pěny, do vyhlouběných hrušek vložíme lžíci krému a touto stranou poklopíme obě půlky na talířek.
Do úzké části zapíchneme koření (hřebíček) a máme nos a oči, širší stranu posypeme oříšky a necháme v lednici asi 1 hodinu uležet.
Bodlinky můžeme udělat z kousků mandlí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Plnění ježci z hrušek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web