Autor:

Plnění ježci z hrušek

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Hrušky
vyzrálé, pevné
4 ks
Lučina 1 ks
Citron 1/2 ks
Rama 2 lžíce
Mleté vlašské ořechy 4 lžíce
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Oloupané hrušky po délce rozkrojíme, odstraníme jádřice a z každé půlky vyjmeme lžičkou dužinu. Aby hrušky nezhnědly, pokapeme je citronovou štávou.
Sýr s ramou utřeme do pěny, do vyhlouběných hrušek vložíme lžíci krému a touto stranou poklopíme obě půlky na talířek.
Do úzké části zapíchneme koření (hřebíček) a máme nos a oči, širší stranu posypeme oříšky a necháme v lednici asi 1 hodinu uležet.
Bodlinky můžeme udělat z kousků mandlí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Plnění ježci z hrušek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web