Plnění ježci z hrušek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hrušky vyzrálé, pevné
    • 1
      ks lučina
    • 0,5
      ks citron
    • 2
      lžíce rama
    • 4
      lžíce mleté vlašské ořechy
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané hrušky po délce rozkrojíme, odstraníme jádřice a z každé půlky vyjmeme lžičkou dužinu. Aby hrušky nezhnědly, pokapeme je citronovou štávou.
2
Sýr s ramou utřeme do pěny, do vyhlouběných hrušek vložíme lžíci krému a touto stranou poklopíme obě půlky na talířek.
3
Do úzké části zapíchneme koření (hřebíček) a máme nos a oči, širší stranu posypeme oříšky a necháme v lednici asi 1 hodinu uležet.
4
Bodlinky můžeme udělat z kousků mandlí.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.