Autor:

Plněné žampiony

Střední
Ingredience
Žampiony 8 ks
Paprika - žlutá 1 ks
Rajčata 2 ks
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Petrželka 1 svazek
Tvrdý sýr 100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Parmazán 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Nožky žampionů opatrně vykroutíme a nakrájíme na kostky. Papriku, rajčata a cibuli také nakrájíme. Rozehřejeme olej a kostičky žampionů, cibule a papriky orestujeme. Petrželku opereme, nasekáme a společně s rajčaty přidáme ke směsi.

Nakonec přimícháme sýr nakrájený na kostičky. Nádivku ochutíme solí a pepřem. Touto směsí plníme hlavičky žampionů, posypeme parmazánem, zabalíme do alobalu a pečeme 10 minut. Podáváme s hlávkovým salátem a bagetou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Ančovičkový salát s kapary Recepty z ostrova Sardinie Články z

Komentáře k receptu: Plněné žampiony

Komentáře

  1. Daniella O.   04.04.2010 | 22:37 | reagovat |

    lono, mozna pariky pustily moc vody a zampiony zabalene do alobalu take,a syru bylo malo. Tento recept delam s uspechem uz nekolik let a nikdy se mi nestalo, ze bych to musela vyhodit. Syry davam podle toho, ktery je prave doma a stejne jako Simca pridavam trochu cesneku a sunku. Take pecu v zapekaci mise a je to vazne dobrutka. Kdyz vrsek posypete trochu strouhankou, je to i krasne krupave a jime k tomu pouze zeleninovy salatek. Mnam...

  2. lona Lavická   04.04.2010 | 14:25 | reagovat |

    děcka, tak jsem to dneska zkusila, protože to tu má docela dobré hodnocení, a nevím v čem jsem dělala chybu, ale už při vaření té nádivky jsem tušila že to nebude asi ono. po vytažení z trouby to letělo celé do koše.já se tedy k hodnocení nepřikládám.

  3. lona Lavická   04.04.2010 | 14:25 | reagovat |

    děcka, tak jsem to dneska zkusila, protože to tu má docela dobré hodnocení, a nevím v čem jsem dělala chybu, ale už při vaření té nádivky jsem tušila že to nebude asi ono. po vytažení z trouby to letělo celé do koše.já se tedy k hodnocení nepřikládám.

  4. Simča Sládková   07.12.2009 | 13:00 | reagovat |

    Jo a ještě - nebalím do alobalu, vmžu rendlík máslem a naskládám jeden naplněný klobouček vedle druhého a zapékám takto...

  5. Simča Sládková   07.12.2009 | 12:58 | reagovat |

    Tak jsem dnes zase uděala tuto dobrůtky (nevím, kdo tuhle provokoval na chatu, že měl o obědu žampíčky :-) ) a uvědomila jsem si, že já do náplňě sýr strouhám a nekrájím na kostičky.... Tak jen pro upřesnění.... Jinak je to jedinečné o třeba s bramborem či brkaší!!!!

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web