Plněné tlapky Žofka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g vepřová kýta
    • 50
      g játra Kachní
    • 20
      g šunka
    • 20
      g sýr
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dva kusy vepřového plátku rozklepeme, osolíme, opepříme. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájená játra a šunku. Podusíme, zastříkneme worchestrovou omáčkou. Směs rozdělíme na vepřové plátky. Uděláme kapsy, obalíme je v hladké mouce a po obou stranách opečeme. Směsí z nastrouhaného sýra a vejce potřeme vršky kapes a zapečeme je v troubě.
2
Přílohu volíme podle chuti, zdobíme čerstvou zeleninou. Možno taky nastrouhaný sýr vmíchat do směsi, neobalovat v mouce a udělat k tomu přírodní šťávu.

Komentáře k receptu

  • lenka galvasová
    lenka galvasová |

    7. 7. 2008 18:29

    Recept vypadá opravdu zajimavě.Jen prosím o upřesnění teploty a teploty pečení.