Autor:

Plněné šnečí ulity

Snadné
Ingredience
Hlemýždi
uvařená tělíčka
24 ks
Žloutek
natvrdo vařená
5 ks
Máslo 200 g
Sardelky
v nouzi, sardelová pasta
8 ks
Žemle
tvrdší
5 ks
Mléko 1/4 l
Sůl  
Pepř mletý
mletý
 
Muškátový květ  
Citronová kůra
z jednoho citrónu
 
Petrželka
kudrnka
1 lžíce
Vepřový vývar
v nouzi masox
1/4 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Tělíčka dáme do masového vývaru a ještě 0,5-1 hod. vaříme pro chuť. Vyndáme vychladíme a nasekáme na jemno. Namočené žemle v mléce vymačkáme a propasírujeme přes sítko. Utřeme žemle, máslo, natvrdo vařené žloutky,a samostatně rozetřené sardele. Osolíme, (opatrně sardele jsou dost slané) opepříme, přidáme muškátový květ, a citr. kůru.

Nadrobno nakrájenou petrželovou nať již jenom zamícháme do směsi, netřeme. Směsí naplníme vyčištěné a vyvařené ulity. Dáme do trouby zprudka na 10 min. zapéci (250 °C).
Příloha nebyla uvedena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Plněné šnečí ulity

Komentáře

  1. kristyna   13.04.2015 | 20:26 | reagovat |

    Kde se daji prosim sehnat tito sneci??:-) nikde jsem je nevidela:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web