Autor:

Plněné pracny

Střední
Na těsto
Hladká mouka 500 g
Rostlinný tuk 250 g
Mleté ořechy 120 g
Cukr 100 g
Žloutek 5 ks
Na náplň
Mleté ořechy 100 g
Cukr 100 g
Máslo 250 g
Hnědý rum
nebo koňak, či převařená studená voda
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které dáme dolů do lednice. Druhý den vmačkáme do vymazaných formiček na pracny, upečeme a necháme 14 dní odležet. Po 14 dnech slepujeme náplní.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Voňavý tvaroháč Tip na víkend: Tvaroh v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Plněné pracny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web