Autor:

Plněné papriky na smetaně

Střední
Ingredience
Slovenská paprika
z toho nejlépe 1 pálivá
4 ks
Rajčata 2 ks
Cibule 1 ks
Sladká smetana
nejlépe Rama Cremefine
1 balení
Mleté maso 500 g
Rýže 100 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Nové koření
kuličky
3 ks
Bobkový list 2 ks
Pepř celý
kuličky
3 ks
Chilli 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Osmahneme 1/2 cibule na oleji, vmícháme do mletého masa spolu s krátce povařenou rýží, opepříme, osolíme.

Směsí naplníme papriky a přiklopíme odříznutou stopkou. Necháme zesklovatět druhou půlku cibule, na cibuli poklademe papriky, necháme z obou stran lehce opéct, zalejeme vodou, přidáme nové koření, bobkový list, několik kuliček černého pepře, event. chilli, přiklopíme a necháme dusit. Když jsou papriky téměř měkké, přidáme nakrájená rajčata a dále dusíme.

Omáčku zahustíme smetanou, do níž přidáme 1 lžíci mouky.

Podáváme s knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Plněné papriky na smetaně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web