Plněné kotlety v alobalu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
120 minut
6
porce
neuvedeno
autor: Mrs.Cook

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřové kotlety
    • 200
      g eidam sýr
    • 200
      g anglická slanina
    • 4
      ks jablka
    • kečup
    • 1
      ks česnek nebo sušený
    • olej nebo sádlo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety nakrájíme na tlustší plátky, aby jsme do nich mohli udělat kapsy. Osolíme, opepříme, naplníme slaninou, sýrem a jablkama na kostky.
2
Naplněné kotlety prudce osmahneme na tuku z obou stran, aby se maso zatáhlo a každou zvlášť položíme na alobal. Poklademe zbytkem slaniny a sýru.
3
Mezitím si zbylé jablka nakrájíme na kostky a osmažíme na pánvi, přidáme česnek a kečup. Vzniklou směs přidáme na kotlety do alobalu.
4
Velmi důkladně kotlety zabalíme a dáme péct do vyhřáté trouby na 190 stupňů po dobu 45 minut.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.