Autor:

Plněné datle

Snadné
Počet ingrediencí dle strávník
Datle  
Anglická slanina  
Parmazán  
Párátka  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

Datle vypeckujeme a napěchujeme parmezánem. Jednotlivé datle obalíme plátky slaniny a spíchneme párátkem. Dáme do předem rozpálené trouby a opékáme zhruba 10 minut. Během opékání párkrát otočíme, aby se nám nepřipékaly.

Podáváme na předehřátých talířích, aby nám jednohubky vydržely déle teplé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Plněné datle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web