Autor:

Plněné datle

Snadné
Počet ingrediencí dle strávník
Datle  
Anglická slanina  
Parmazán  
Párátka  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

Datle vypeckujeme a napěchujeme parmezánem. Jednotlivé datle obalíme plátky slaniny a spíchneme párátkem. Dáme do předem rozpálené trouby a opékáme zhruba 10 minut. Během opékání párkrát otočíme, aby se nám nepřipékaly.

Podáváme na předehřátých talířích, aby nám jednohubky vydržely déle teplé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Plněné datle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web