Autor:

Plněná hruška

Snadné
Ingredience
Sýr Niva 150 g
Rama 80 g
Arašídy
(Pražené)
50 g
Hrušky
(Do pomazánky)
1 ks
Kari  
Na naplňení
Hrušky
(Poloviny)
 

Postup přípravy:

Hrušky neloupeme, podélně rozkrojíme a vykrojíme jaderník a zakapeme citrónovou šťávou. Ramu s nivou utřeme do pěny, k tomu přidáme nahrubo nastrouhanou oloupanou půlku hrušky (může být i kompotovaná). Okořeníme troškou kari koření nebo zázvoru, promícháme a plníme do polovin hrušek a sypeme burskými oříšky. Vychladíme a podáváme jako předkrm nebo slaný desert.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Plněná hruška

Komentáře

  1. Lubor   05.01.2005 | 18:25 | reagovat |

    Na Silvestra mělo úspěch!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web