Autor:

Pizza těsto z pizzerie

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hladká mouka 1/2 kg
Olivový olej 1 lžíce
Sůl 1 lžíce
Droždí 1 kostka
Studená voda 2,5 dl
Pizza těsto z pizzerie

Postup přípravy:

Ingredience smícháme a necháme těsto vykynout asi 40 minut na teplém místě. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, který posypeme oregánem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd.

Pizzu pečeme v dobře rozehřáté plynové troubě asi 10-15 min. V horkovzdušné asi 5-8 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 308 x
1-
4.67 308 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 308x)

Komentáře k receptu: Pizza těsto z pizzerie

Komentáře

  1. Tereska   11.06.2016 | 21:31 | reagovat | závadný

    Tento recept je opravdu skvělý. Z mojí zkušenosti dávám jen půlku kostky droždí a 4 lžíce oleje- těsto je poté vláčnější.

    A pro lepší manipulaci- po prohnětení těsta ho lehce pomažu olejem a teprve poté nechám odstát.

  2. Václav Holič   30.04.2016 | 23:16 | reagovat | závadný

    Nejlepší je zadělat těsto večer, dát je přes noc do chladničky a péci až druhý den.

  3. lizarde   28.03.2016 | 12:56 | reagovat | závadný

    Zkousela jsem mnoho a mnoho receptu na testo na pizzu, nez jsem kapla na tento. A zadne z nich i pres veskere chvaly lidi, nebylo co k cemu. Ale toto je paradni! Rychle hotove, ale hlavne vynikjici, at uz ho rozvalite uplne na tenoucko nebo nechate tlustejsi.

    Jen jedina poznamka, hodnotim testo, ne zbytek receptu. Kecup nedavat!! Misto toho pouzijte plechovku loupanych rajcat, rozmixovat, pridat bazalku a to teprve bude chutnat!! Pritom neni narocne na pripravu.

  4. Eliška   16.03.2016 | 14:41 | reagovat | závadný

    toto je super recept na pizzu, udělala jsem ji se smetanovým základem(smetana na šlehání).Dala jsem slaninu, šunku, nivu,sýr,cibuli. Určitě budu dělat častěji.

  5. Žaneta   28.02.2016 | 17:52 | reagovat | závadný

    Zdravim a na kolik stupnu sde ma pect? :-\

    1. Václav Holič   30.04.2016 | 23:18 | reagovat | závadný

      Na 240 - 260 stupňů.

1 2 3 4 ... 37 ... 73 ... 109 ... 145 Další

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Rychlé letní večeře: Jsou skvělé a do 20 minut hotové Rychlé letní večeře: Jsou skvělé a do 20 minut hotové
Barbora Špotáková se radí s kartářkou! Co všechno jí předpověděla a kdy měla pravdu? Barbora Špotáková se radí s kartářkou! Co všechno jí předpověděla a kdy měla pravdu?
Vše, co jste chtěli vědět o laserové epilaci Vše, co jste chtěli vědět o laserové epilaci
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web