Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 302x
1- 1 5
Autor:

Pizza těsto z pizzerie

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hladká mouka 1/2 kg
Olivový olej 1 lžíce
Sůl 1 lžíce
Droždí 1 kostka
Studená voda 2,5 dl
Pizza těsto z pizzerie

Postup přípravy:

Ingredience smícháme a necháme těsto vykynout asi 40 minut na teplém místě. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, který posypeme oregánem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd.

Pizzu pečeme v dobře rozehřáté plynové troubě asi 10-15 min. V horkovzdušné asi 5-8 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 302x)

Komentáře k receptu: Pizza těsto z pizzerie

Komentáře

  1. Anonym   29.05.2015 | 21:45 | reagovat | závadný

    A v elektrické se to peče jak dlouho?

  2. Džejna   25.04.2015 | 18:15 | reagovat | závadný

    můžu jen doporučit, už jsem tento recept dělala mockrát a vždy se mi povedl a pizza byla vynikající. <3

  3. Eva   02.04.2015 | 16:44 | reagovat | závadný

    Ahoj, můžete mi někdo napsat přesný postup jak smíchat ingredience? =-O :-)

  4. Antonín   28.03.2015 | 22:39 | reagovat | závadný

    Tato reakce je vlastně pro všechny.
    Coby ex profesionál v tomto oboru, bych rád upozornil že pan Ondřej je buď také profík,
    nebo to prostě nějak ví.
    Každopádně jeho rada s kváskem je autentická záležitost, potření bochánků olejem také.
    Poznatek paní Jany o množství soli také není od věci.
    Vždyť potom solíte ještě rajčatové sugo, a samotná šunka či salám jsou přeci slané až až,
    jako většina vhodných ingrediencí.
    Přeji dobrou chuť i zažívání 8-)

  5. Ondřej   19.03.2015 | 19:11 | reagovat | závadný

    Lepší je méně droždí, přidat špetku cukru a teplou vodu, rozmíchat, za chvíli máte kvásek, stačí méně droždí a dobře nakyne. Doporučím rozdělit na 2 části, párkrát prohnětat a nechat dalších 10min kynout. Jinak když těsto potřete olivovým olejem, tak se nelepí v míse a je ještě lepší :-)

1 2 3 4 ... 36 ... 71 ... 106 ... 141 Další

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty

Další weby Mladé fronty

Dialog
X
Mobilní web