Autor:

Pizza těsto z pizzerie

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hladká mouka 1/2 kg
Olivový olej 1 lžíce
Sůl 1 lžíce
Droždí 1 kostka
Studená voda 2,5 dl
Pizza těsto z pizzerie

Postup přípravy:

Ingredience smícháme a necháme těsto vykynout asi 40 minut na teplém místě. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, který posypeme oregánem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd.

Pizzu pečeme v dobře rozehřáté plynové troubě asi 10-15 min. V horkovzdušné asi 5-8 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 346 x
1-
4.64 346 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 346x)

Komentáře k receptu: Pizza těsto z pizzerie

Komentáře

  1. Montgomery   05.12.2016 | 11:29 | reagovat | závadný

    Souhlasím s tím olejem, - dát více oleje, ale jinak super těsto (já přidávám i trochu cukru k tomu droždí). Chtěl bych ale celkově poděkovat autorovi těchto stránek, protože tady má fakt hodně super receptů. Vždy se dá samozřejmě něco zjednodušit, zkombinovat, vylepšit podle svých chutí, - ale celkově super stránky!!!! Díky :-)

  2. Iveta Jurčová   31.10.2016 | 14:04 | reagovat | závadný

    Veľmi dobré cesto. Tá studená voda sa mi celkom nezdala, ale riadila som sa podľa receptu. Oplatilo sa.

  3. AVee   27.09.2016 | 20:48 | reagovat | závadný

    super těsto, dělala jsem doma prvně a jsem spokojená - dokonce se mi podařilo vytahat ručně bez válení :) ukládám, zapisuji, příště dělám těsto opět takhle.

    /jen jsem na těsto dala jinčí věci, kečup není zrovna můj favorit :) ale to už je o chuti kuchtíka :) /

  4. Tereska   11.06.2016 | 21:31 | reagovat | závadný

    Tento recept je opravdu skvělý. Z mojí zkušenosti dávám jen půlku kostky droždí a 4 lžíce oleje- těsto je poté vláčnější.

    A pro lepší manipulaci- po prohnětení těsta ho lehce pomažu olejem a teprve poté nechám odstát.

  5. Václav Holič   30.04.2016 | 23:16 | reagovat | závadný

    Nejlepší je zadělat těsto večer, dát je přes noc do chladničky a péci až druhý den.

1 2 3 4 ... 37 ... 73 ... 109 ... 145 Další

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web