Autor:

Pizza těsto II.

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Hladká mouka 1 kg
Olej 1 dl
Vejce 1 ks
Moučkový cukr 1 lžíce
Sůl 1 lžíce
Droždí 20 g
Voda 1/2 l
Oregáno 1 špetka
Bazalka 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mouky/obilovin

Veškeré ingredience zpracujeme v těsto (nejlépe v hnětači na těsto - cca 15-20 minut).Poté vyjmeme a necháme cca 5 minut odpočinout. Následně vytvoříme 6 kusů bochánků cca 250 g/ks. Položíme na podložku v dostatečné vzdálenosti od sebe a necháme vykynout asi 40 minut, až se bochánky 1x zvětší. Na polohrubou moukou podmoučené podložce vytáhneme překládáním rukou a současným natahováním na kulatý tvar korpusu. Pečeme dozlatova cca 200 °C 10-15 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Pizza těsto II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web