Autor:

Pivovarská bašta

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta 800 g
Rostlinný olej
2-3
3 lžíce
Kečup - jemný 100 g
Česnek 2 stroužek
Pivo 1 dl
Cibule
velká
1 ks
Pórek 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na oleji a zakapeme kečupem. Osolíme, opepříme, přidáme rozetřený česnek, podlijeme a necháme 10 minut dusit. Potom přimícháme nakrájenou cibuli a pórek, dochutíme solí, podusíme a odstavíme.
Podáváme s brambory, rýží nebo těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Pivovarská bašta

Komentáře

  1. Hanz   03.04.2016 | 1:01 | reagovat |

    Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)

  2. Roman Dymeš   11.11.2005 | 13:40 | reagovat |

    Taky jsem neměl pórek.Výborný.

  3. Kateřina R.   17.10.2005 | 13:46 | reagovat |

    výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web