Pivouni na grilu dle Ládi Hrušky

Ingredience
Špekáček 10 ks
Pivo 1,5 l
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Nařezané špekáčky musíme nejpve naložit, použijeme hlubokou misku, kam je naskládáme, na to nasypeme cibuli na kolečka. Vrstvíme špekáčky s cibulí, dokud nám tyto dvě ingredience nedojdou.
Poté do misky přidáme propasírovaný česnek a celé to zalijeme pivem tak, aby špekáčky byly zcela potopené.

Takto naložené špekáčky bychom měli ponechat alespoň 6 hodin v lednici či někde v chladu. Po této době jsou připraveny na gril.

Nezapomeňte na tip, který Láďa Hruška ukazoval, a tím bylo během grilování polévat špekáčky zbylou pivní marinádou.

DOBROU CHUŤ!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Pivouni na grilu dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web