Pivouni na grilu dle Ládi Hrušky

Ingredience
Špekáček 10 ks
Pivo 1,5 l
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Nařezané špekáčky musíme nejpve naložit, použijeme hlubokou misku, kam je naskládáme, na to nasypeme cibuli na kolečka. Vrstvíme špekáčky s cibulí, dokud nám tyto dvě ingredience nedojdou.
Poté do misky přidáme propasírovaný česnek a celé to zalijeme pivem tak, aby špekáčky byly zcela potopené.

Takto naložené špekáčky bychom měli ponechat alespoň 6 hodin v lednici či někde v chladu. Po této době jsou připraveny na gril.

Nezapomeňte na tip, který Láďa Hruška ukazoval, a tím bylo během grilování polévat špekáčky zbylou pivní marinádou.

DOBROU CHUŤ!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Karbanátky s vejcem Vejce 3x jinak Články z

Komentáře k receptu: Pivouni na grilu dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web