Pivouni na grilu dle Ládi Hrušky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      ks špekáček
    • 1,5
      l pivo
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nařezané špekáčky musíme nejpve naložit, použijeme hlubokou misku, kam je naskládáme, na to nasypeme cibuli na kolečka. Vrstvíme špekáčky s cibulí, dokud nám tyto dvě ingredience nedojdou.
2
Poté do misky přidáme propasírovaný česnek a celé to zalijeme pivem tak, aby špekáčky byly zcela potopené.
3
Takto naložené špekáčky bychom měli ponechat alespoň 6 hodin v lednici či někde v chladu. Po této době jsou připraveny na gril.
4
Nezapomeňte na tip, který Láďa Hruška ukazoval, a tím bylo během grilování polévat špekáčky zbylou pivní marinádou.
5
DOBROU CHUŤ!
Zařazení: Maso Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.