Autor:

Pivní sýr - pikantní pomazánka

Snadné
Ingredience
Tučný tvaroh 500 g
Mletá sladká paprika 1 lžička
Mletý kmín
rovná
1 lžička
Chilli
mleté dle chuti - není nutné
 
Pivo
světlé 12° ležák
200 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Tvaroh dobře rozmícháme s pivem, kmínem, paprikou, mletým chilli a nandáme do sklenice. Sklenici uložíme na tmavé místo s pokojovou teplotou a necháme „zrát“. Po 5-7 dnech můžeme konzumovat. Sýr odebereme do misky, osolíme a ochutíme dle vlastní chuti.

Dochutit pomazánku můžeme lahůdkovou cibulkou, jarním pórkem, plnotučnou hořčicí čerstvým tymiánem, barevným pepřem... Podáváme s chlebem, dozdobit můžeme cibulí, tenkými plátky česneku, feferonkou...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Gnocchi alla sorrentina Naučte se opravdové gnocchi! Články z

Komentáře k receptu: Pivní sýr - pikantní pomazánka

Komentáře

  1. Marcela   20.04.2015 | 10:11 | reagovat |

    Moc dobrá. Měla jsem obavy, aby chutnala mužským a těm nakonec bodla nejvíc.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web