Autor:

Pivní sýr - pikantní pomazánka

Snadné
Ingredience
Tučný tvaroh 500 g
Mletá sladká paprika 1 lžička
Mletý kmín
rovná
1 lžička
Chilli
mleté dle chuti - není nutné
 
Pivo
světlé 12° ležák
200 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Tvaroh dobře rozmícháme s pivem, kmínem, paprikou, mletým chilli a nandáme do sklenice. Sklenici uložíme na tmavé místo s pokojovou teplotou a necháme „zrát“. Po 5-7 dnech můžeme konzumovat. Sýr odebereme do misky, osolíme a ochutíme dle vlastní chuti.

Dochutit pomazánku můžeme lahůdkovou cibulkou, jarním pórkem, plnotučnou hořčicí čerstvým tymiánem, barevným pepřem... Podáváme s chlebem, dozdobit můžeme cibulí, tenkými plátky česneku, feferonkou...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Letní delikatesa - salát ze dvou druhů melounů se sušenou šunkou Články z

Komentáře k receptu: Pivní sýr - pikantní pomazánka

Komentáře

  1. Marcela   20.04.2015 | 10:11 | reagovat | závadný

    Moc dobrá. Měla jsem obavy, aby chutnala mužským a těm nakonec bodla nejvíc.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web