Autor:

Pivní sýr - pikantní pomazánka

Snadné
Ingredience
Tučný tvaroh 500 g
Mletá sladká paprika 1 lžička
Mletý kmín
rovná
1 lžička
Chilli
mleté dle chuti - není nutné
 
Pivo
světlé 12° ležák
200 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Tvaroh dobře rozmícháme s pivem, kmínem, paprikou, mletým chilli a nandáme do sklenice. Sklenici uložíme na tmavé místo s pokojovou teplotou a necháme „zrát“. Po 5-7 dnech můžeme konzumovat. Sýr odebereme do misky, osolíme a ochutíme dle vlastní chuti.

Dochutit pomazánku můžeme lahůdkovou cibulkou, jarním pórkem, plnotučnou hořčicí čerstvým tymiánem, barevným pepřem... Podáváme s chlebem, dozdobit můžeme cibulí, tenkými plátky česneku, feferonkou...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Brambory s bylinkovými kotletami Chalupářské recepty s bramborami Články z

Komentáře k receptu: Pivní sýr - pikantní pomazánka

Komentáře

  1. Marcela   20.04.2015 | 10:11 | reagovat |

    Moc dobrá. Měla jsem obavy, aby chutnala mužským a těm nakonec bodla nejvíc.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web