Autor:

Pivní maso s pórkem

Střední
Ingredience
Vepřové maso 800 g
Kečup - jemný 100 g
Pepř drcený 2 špetka
Feferonka  
Podravka
nebo Vegeta
 
Česnek 3 stroužek
Pórek 3 ks
Cibule 1 ks
Olej 3 lžíce
Pivo 2 dl
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

- maso nakrájíme na nudličky
- zprudka ho opečeme na oleji
- přidáme kečup
- osolíme, opepříme
- vmícháme utřený česnek
- podlijeme pivem
- necháme chvíli dusit
- přidáme pórek, cibuli
- dodusíme doměkka
- příloha - hranolky, chléb

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Pivní maso s pórkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web