Autor:

Pivní maso s pórkem

Střední
Ingredience
Vepřové maso 800 g
Kečup - jemný 100 g
Pepř drcený 2 špetka
Feferonka  
Podravka
nebo Vegeta
 
Česnek 3 stroužek
Pórek 3 ks
Cibule 1 ks
Olej 3 lžíce
Pivo 2 dl
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

- maso nakrájíme na nudličky
- zprudka ho opečeme na oleji
- přidáme kečup
- osolíme, opepříme
- vmícháme utřený česnek
- podlijeme pivem
- necháme chvíli dusit
- přidáme pórek, cibuli
- dodusíme doměkka
- příloha - hranolky, chléb

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Pivní maso s pórkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web