Pivní marináda s křenem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
10 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: pepibubu

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      l pivo
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná klidně dvě, záleží na chuti
    • 2
      lžíce cukr původní recept říkal tři, ale to je myslím až moc
    • 1
      lžíce smetanový křen určitě by to šlo i s čerstvým, nastrouhaným
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      špetka sůl jak kdo chce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše dohromady prošlehat, a naložit do toho naklepané maso - já dala krkovici. Minimum jsou 4 hodiny, lépe je ale přes noc. Ideální na gril. Pivo může klidně být nealko, jde hlavně o tu pivní hořkost.
2
Dělala jsem včera na oslavu Martina, a u příbuzenstva to sklidilo velký ohlas. Dokonce tak velký, že než jsem se přihnala s foťákem, tak nebylo co fotit :-)
Zařazení: Maso Ostatní

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.