Autor:

Pivní marináda s křenem

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Pivo 1/2 l
Hořčice plnotučná
klidně dvě, záleží na chuti
1 lžíce
Cukr
původní recept říkal tři, ale to je myslím až moc
2 lžíce
Smetanový křen
určitě by to šlo i s čerstvým, nastrouhaným
1 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Sůl
jak kdo chce
1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Ostatní

Vše dohromady prošlehat, a naložit do toho naklepané maso - já dala krkovici. Minimum jsou 4 hodiny, lépe je ale přes noc. Ideální na gril. Pivo může klidně být nealko, jde hlavně o tu pivní hořkost.

Dělala jsem včera na oslavu Martina, a u příbuzenstva to sklidilo velký ohlas. Dokonce tak velký, že než jsem se přihnala s foťákem, tak nebylo co fotit :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Pivní marináda s křenem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web