Autor:

Pivní kotlík

Střední
Ingredience
Uzeniny
(Klobásy, špekáčky, salám apod.)
500 g
Brambory 8 ks
Pivo 1/2 l
Hovězí vývar
(Z kostky)
2 dl
Cibule 2 ks
Hladká mouka 4 lžíce
Sádlo 4 lžíce
Mletá paprika
(Sladká i pálivá)
 
Kmín  
Bazalka  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na sádle osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli a mouku dozlatova, přidáme na kolečka nakrájené uzeniny a ještě krátce opečeme, podlijeme pivem a vývarem, přidáme koření a dusíme asi 10 minut.

Potom přidáme brambory také nakrájené na kolečka a dále vaříme doměkka. Těsně před dokončením podle chuti dosolíme. Podáváme bez přílohy nebo s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Pivní kotlík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web