Autor:

Pivní guláš vlámský

Střední
Ingredience
Cibule
1-2
2 ks
Česnek  
Masox 1 ks
Pivo - černé  
Hovězí maso
na guláš 1 kg
 
Bílý chleba
1 krajíc
 
Hořčice
nejlépe ostřejší
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso osmahneme na pánvi. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, utřený česnek a bujon. Vše zalijeme černým pivem. Nakonec potřeme krajíc bílého chleba hořčicí, položíme ho na maso namazanou stranou směrem nahoru a pánev přikryjeme pokličkou. Necháme asi jednu hodinu na mírném ohni.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Pivní guláš vlámský

Komentáře

  1. Di   08.04.2008 | 17:02 | reagovat |

    Nevím, jak tady, ale pokud se dává do guláše rozdrobený chleba, tak slouží k zahuštění. většinou v těch jídlech, která se podlévají pivem.

  2. Ivana Přikrylová   08.04.2008 | 11:25 | reagovat |

    Ten chleba tam má jakou funkci?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Horoskop na další týden: Krysy čeká pokušení, Tygry nečekané peníze Horoskop na další týden: Krysy čeká pokušení, Tygry nečekané peníze
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web