Pivní guláš vlámský

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule 1-2
    • česnek
    • 1
      ks masox
    • pivo - černé
    • hovězí maso na guláš 1 kg
    • bílý chleba 1 krajíc
    • hořčice nejlépe ostřejší

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osmahneme na pánvi. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, utřený česnek a bujon. Vše zalijeme černým pivem. Nakonec potřeme krajíc bílého chleba hořčicí, položíme ho na maso namazanou stranou směrem nahoru a pánev přikryjeme pokličkou. Necháme asi jednu hodinu na mírném ohni.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Di
    Di |

    8. 4. 2008 17:02

    Nevím, jak tady, ale pokud se dává do guláše rozdrobený chleba, tak slouží k zahuštění. většinou v těch jídlech, která se podlévají pivem.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    8. 4. 2008 11:25

    Ten chleba tam má jakou funkci?