Autor:

Pivní guláš vlámský

Střední
Ingredience
Cibule
1-2
2 ks
Česnek  
Masox 1 ks
Pivo - černé  
Hovězí maso
na guláš 1 kg
 
Bílý chleba
1 krajíc
 
Hořčice
nejlépe ostřejší
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso osmahneme na pánvi. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, utřený česnek a bujon. Vše zalijeme černým pivem. Nakonec potřeme krajíc bílého chleba hořčicí, položíme ho na maso namazanou stranou směrem nahoru a pánev přikryjeme pokličkou. Necháme asi jednu hodinu na mírném ohni.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Pivní guláš vlámský

Komentáře

  1. Di   08.04.2008 | 17:02 | reagovat |

    Nevím, jak tady, ale pokud se dává do guláše rozdrobený chleba, tak slouží k zahuštění. většinou v těch jídlech, která se podlévají pivem.

  2. Ivana Přikrylová   08.04.2008 | 11:25 | reagovat |

    Ten chleba tam má jakou funkci?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web